Дейности

Дигитален печат

Изработка на издания в малки тиражи (единични екземпляри) на книги, календари, листовки, листовки, визитки, папки, етикети, стикери, багажни стикери, фактури, печат с променливи данни, персонализация, номерация и др. Работим с най-модерните оборудване за дигитален печат от XEROX.

Офсетов печат

Фирмата изработва всички видове печатни материали: листовки, дипляни, брошури, книги, вестници, списания, папки, торбички, календари, визитки, бланки, пликове за писма, банкови и счетоводни формуляри, фактури, полици, пътни листове, етикети, стикери, багажни стикери, кутии и др. Специализирана машина за печат върху пощенски пликове формат DL и C4.

Печат на книги

Фирмата е специализирана в отпечатването и книговезката обработка на книги с меки и твърди корици. Затворен цикъл на производство с най-моредна техника за печат и термолепене.

Ролен дигитален печат на етикети Дигитална щанца за изрязване

Печат на етикети на ролка. Персонализирани етикети, възможност за номерация, поставяне на баркод или QR код различен за всеки етикет. Произволна форма на изрязване без изработка на инструменти (щанц форма).

Ламиниране

Ламиниране с автоматичен ламинатор формат до 50х70, гланц, мат и кадифен ламинат. Специални ламинати за дигитални отпечатъци. 

Книговезница

Сгъване, термо лепене, твърда подвързия, тетрадно шиене, обрязване, биговане, щанцоване, поставяне на метални гребени, лайсни за календари и др. книговезки операции.

Щампи върху дрехи

Поставяне на щампи (лога, снимки, надписи) предоставени от вас или от наш каталог върху текстил – тениски, работно облекло и др.

Широкоформатен печат

Подходящ за изработка на печатни материали за външно и вътрешно приложение: плакати, стикери, знамена, трансперанти, билбордове, фото репродукции, тапети и др. Печат върху винил, хартия, PVC фолио, канаваца, беклит и др. медии.

Режеща маса

За изрязване на макети, кутии и разнообразни форми от хартиия, велпапе, разпенено PVC, и др. с дебелина до 10 мм. без ограничения в тиража. Рязане по контур на вече отпечатени материали.

Режещ плотер

За изрязване на надписи от фолио, рязане по контур, изработка на табели и др.

Прозорчета за работни календари

Прозорчетата са изработени от PVC фолио, а ластика е двужилен с оплетка от памучна нишка и метални накрайници – продават се комплект от 100 бр. ПРОЗОРЧЕТА С ЦВЯТ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА

Заготовки за лайсни

Заготовките за лайсни са от алуминий засега в натурален цвят (сребристи) 2 см ширина и дължина 51, 55, 65 и 72 см. – продават се на килограм.

Метални гребени и кукички за календари